Generalforsamling 2014

Ref., Generalforsamling for Gislev Antenneforening 7/3-2014

 

Der var som sædvanligt pæn opbakning til antenneforeningen årlige generalforsamling i Gislev hallens cafeteria. Det var en fornøjelse at se den store interesse.

 

1.Valg af dirigent.
Bestyrelsen pegede på Jan Wessel, der endnu en gang blev valgt som dirigent.

 

2. Beretning om forenings virksomhed i det forløbene år.

Jeg vil gerne starte med at byde jer alle velkommen.
Det forgangne år, har lige som de forrige, været meget begivenhedsrigt for antenneforeningen.
Vi har mistet 22 medlemmer, så vi i øjeblikket har 131 pakke 3 tilslutninger mod 130 sidste år, pakke 2 er stadig den største med 220 tilslutninger, der var 264 sidste år og pakke 1 har er steget til 111 mod 90 i 2013. Vi har 254 internetkunder.
Vi blev sidste år, såvel som de forrige, ramt af en del dårlige betalere, heldigvis fik vi lavet gode aftaler med de fleste af dem.
Siden sidst har der hen over sommeren været rimeligt fredeligt, vi har holdt nogle møder med YouSee og med Andersen Antennemontering og med Boxer TV, der mente de skulle være en spiller på Kabel-tv markedet.
Kort efter vores møde med Boxer, offentliggjorde de dog at det ville de ikke ind på alligevel.
Efterfølgende har vi mødtes et par gange med Canal Digital, for at høre om hvad de kan tilbyde.
I efteråret, har vi gennemgået den årlige omlægning fra YouSee, hvor et par kanaler blev flyttet rundt og flere skiftede til HD.
YouSee har hævet prisen på TV-pakkerne fordi vi ikke længere modtager Internet igennem dem eller deres datterselskab Dansk Kabel TV. Det, sammen med de øvrige stigninger på kanalerne, betød en forholdsvis stor stigning på TV-pakkerne til 2014, som vi som noget nyt sendte ud allerede i December 2013, sammen med informationen om vores nye internet. Vi var godt klar over at der nok var nogle der ville have svært ved at spise de stigninger, så for at undgå flere dårlige betalere/større underskud end ellers besluttede vi at lave om på opkrævningsmetoden. Sammen med AntenneIP, som nu står for opkrævningen. Og sådan vil det være fremover.
YouSee barsler i øjeblikket med deres nyeste skud på stammen, nemlig TV med Bland Selv. Og Næsten som i slikverdenen er der både søde bolsjer og sure vingummier i den pose, men mere om det senere.
Lige inden jul havde vi et par konstruktive dage i Brugsen, vi udleverede ca. 200 modems på de 2 dage. En stor tak til brugsen for husly.
I januar skulle vi så have gang i vores nye internet. Det blev en lidt hårdere kamp end forventet.
Først blev skiftet udsat fra d. 7 til d. 16 januar, pga. nogle problemer med leveringen af CMTS’en, det er den boks der er i skuret som styrer alt internet trafik på vores net.
Endelig blev det så d. 16 januar. Jeg mødte et par veloplagte teknikere fra AntenneIP nede i vores skur kl 7, den morgen. De mente at det skulle virke, så jeg smuttede hjem igen og fik skiftet mit modem. Der gik dog lige et par timer inden det virkede helt, men så var der til gengæld også hul igennem.
Næste problem var så konfiguration af mail og hjemmeside, det blev faktisk et stykke op af d. 17. før det virkede.
Robert, hans søn Jeppe og jeg selv har i forbindelse med skiftet besøgt en masse medlemmer og hjulpet med at få tingene til at virke, senest har jeg i tirsdags været ude ved et medlem og fået hans solcelleanlæg koblet på igen, der skal selvfølgelig også lyde en stor tak til Jeppe herfra.
Der har været nogle problemer med nogle modems som var ustabile og derfor smed brugerne af hele tiden, de er dog blevet udskiftet, så vi nu har et stabilt og meget hurtigt internet, og ikke mindst til meget fornuftige priser.
For ikke længe siden fik vi en henvendelse fra Energi Fyn, om vi var interesseret i at få Fiber ud til vores medlemmer, men da vi kender til at i ikke vil betale mere end i allerede gør, betragter vi ikke EnergiFyn som en alvorlig spiller på banen.
Til slut vil jeg sige tak for det forgange år til de øvrige medlemmer af bestyrelsen, tak til Andersens antennemontering, for god service!
Og til jer medlemmer, tak fordi i er der, uden jer havde vi jo ikke nogen at lave alt det her for ?
TAK!

 

Efter formandens beretning blev der spurgt ind til om måden der blev opkrævet kontingent på og opstarten af modem. Servicemand Erling forklarede at der har været visse begynder vanskeligheder. Takkede for et fint samarbejde med Gislev Antenneforening bestyrelse m.fl., for at vi trods alt kom igennem problemerne på en god måde.

Gislev antenneforening har haft en del medlemmer der har meldt sig ud, måske nok, pga, af den høje prisstigning på pakkerne.
Status for medlemsantal for 2014 er således. - pakke 3; 131 medlemmer, pakke 2; 220 medlemmer og til sidst pakke 1; 90 medlemmer. Dvs, ialt 441 medlemmer består Gislev antenneforening af.

 

3. Aflæggelse regnskab for Gislev antenneforeningen.

 

Regnskabet blev med klapsalver, Godkendt.

Nogen havde ønsker til at det fremtidigt regnskab, at det blev mere specificeret.
Fx. Hvad betaler vi for internet, tv, ip telefon, samt prisstigninger m.m. Så regnskabet stod mere klart til læsning og var nemmere at forstå.

 

4. Nyt fra "You see"

 

Kort fortalt. Det nye You see kan tilbyde.
Er, at du selv kan blande dine egne kanaler for samme pris.
Det er muligt at udskifte 10 kanaler i pakke 2 eller hvis man har pakke 3 kan man skifte 34 kanaler, der er over 100 kanaler at vælge i mellem.
Man skal dog være opmærksom på at man skal have et kort og en kortlæser til hvert TV man vil se de kanaler på. hvis ikke man har det kan man kun se pakke 1.


5. Bestyrelsen. En del af det vi arbejdet på i år 2013 og 14

Vi har snuset i, hvordan vi kunne finde frem til en tv udbyder der kunne give den samme kvalitet som nu, men også billigere. Det har ikke været nemt at finde. Men vi har haft lejlighed til at komme tæt på konsulenten Ole Møller fra Canal Digital med tiden. ( Ole Møller var tilstede ved generalforsamlingen.) Der ligger måske en god mulighed for et spændende fremtidigt samarbejde med Canal Digital. Der bliver arbejdet kraftigt videre på sagen.

Så har bestyrelsen haft møder med "evercall" ip telefoni og Erling antenne service vedr; internet. ( Erling var også tilstede til generalforsamlingen.) Begge firmaer er startet op i begyndelsen af 2014 i Gislev antenneforening. Vi håber på godt, sundt og trygt samarbejde.
Ikke alle er på internet endnu. Det skulle vi gerne frem til.

Et stort flertal sagde ja til at arbejde videre med mulighederne for at få billigere TV pakker.
Det kunne evt. være med en billig pakke 1, en pakke 2 til eks. 3000 en pakke 3 til 4500 og så en pakke 4 med de dyre sportskanaler.

 

6. Eventuelle forslag.

 

Der kom et forslag til en kanal der hedder "Outdoor Channel", som er et engelsk fritidsprogram,

der handler om jagt og fiskeri hovedsageligt.
A) undersøg alternativ tv leverandør. ( se ovenfor)

 

7. Fastsættelse af kontingent.

 

Er blevet sat. Pakke 1. 2200 kr. Pakke 2. 4400 kr. Pakke 3. 5400 kr.

 

8. Valg af bestyrelse og bestyrelsesuppleant.

 

Næstformand Finn Højgaard på valg
Kasserer Henning Andersen på valg

Thomas Lund Madsen stillede op som modkandidat.

Afstemningen blev således:
Thomas Lund Madsen fik 22 stemmer
Finn Højgaard fik 23 stemmer
Henning Andersen fik 43 stemmer

Det betyder at Finn og Henning fortsætter i bestyrelsen.

Tillykke.

Valg til suppleanter.
Her blev der igen kampvalg.

Busser ønskede genvalg
Wessel ønskede genvalg.

Ulrik Hejl stillede som modkandidat.
Thomas Lund Madsen stillede op som modkandidat.

Afstemningen blev således:
Busser fik 21 stemmer.
Wessel fik 28 stemmer.
Ulrik Hejl fik 17 stemmer.
Thomas Lund Madsen fik 23 stemmer.

Det betyder at Wessel og Thomas er Suppleanter.

 

9. Valg af Revisorer og Suppleant.

 

Jørgen murer sagde tak for genvalget
Uffe Bertelsen sagde tak for genvalget.

Jørgen Secher sagde også for genvalget som suppleant .


10. Evt.


Orientering.
Microsoft vil ikke længere understøtte XP længere fra april 2014.

Ved at fortsætte på dette site accepteres det at Gislev Antenneforening anvender cookies.